Tehnodrvo logo

TEHNODRVO D.O.O

DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE TEHNODRVO EKSPORT-IMPORT
GORAČIĆI

O NAMA

U prirodnom okruženju centralnog dela Dragačeva 1993. godine osnovano je Tehnodrvo kao samostalna zanatska radnja. Sa nekoliko zaposlenih, krenuli smo u osvajanje novih proizvoda i proširenje tržišta. Postepeno smo, kvalitetom, efikasnošću, racionalnom organizovanošću i donošenjem ispravnih odluka stvorili ugled i imidž firme. Od zanatske radionice 1996. godine prerastamo u privredno društvo Tehnodrvo d.o.o. Od, u početku, samo nekoliko proizvoda, današnji asortiman broji više stotina.

Posedujemo najsavremeniju tehniku i mašine za obradu drveta. Raznovrsnost opreme i tehnoloških postupaka koje primenjujemo omugućuju nam da izrađujemo proizvode različitih namena, od tehnički i tehnološki najjednostavnijih do najsloženijih i najpreciznijih.

Većina naših proizvoda se izrađuje u serijama. Proizvodi koji se rade u velikim serijama su: čačkalice, štapići za sladoled, štapići za bris, štapići za roštilj, špatule, štapovi. Proizvodi manjih serija su: elementi za četke, drvena jaja, čepovi, drške za ručni alat i dr.

Osnovna sirovina u našoj proizvodnji je drvo i to: bukva, lipa, hrast i jasen. Sirovine dobijamo sa terena koji se nalaze u našem bliskom okruženju.

Ono što posebno ističemo i čime se veoma ponosimo je zaokružen ciklus proizvodnje. Kompletan drvni otpad (strugotina), koji nastaje u procesu proizvodnje, pretvara se u briket. Briket koristimo za grejanje sopstvenih proizvodnih pogona, a viškove plasiramo na tržište. Na ovaj način naša firma doprinosi zaštiti životne sredine, a to nam je imperativ i generalno opredeljenje, jer drvni otpad ne dospeva u okolinu, već se koristi kao biogorivo (izvor toplotne energije).

Rezultati rada firme Tehnodrvo d.o.o. su primećeni na tržištu i visoko ocenjeni. Zato smo definisali osnovne pravce u strategiji razvoja naše firme, a to su:

  1. rast proizvodnje,
  2. povećanje proizvodnih kapaciteta,
  3. proširenje asortimana,
  4. investiranje u razvoj novih proizvoda i
  5. stalnim podizanjem kvaliteta proizvoda, dizajna i pakovanja zadovoljiti potrebe tržišta (potrošača).

Potvrde našeg uspeha su: Excellent sertifikat, Biznis rejting 1500 sertifikat i Zeleni list.

PROIZVODI